Naslovnica Preporuka Poslušajte pr...

Poslušajte prvu neobjavljenu pjesmu legendarnog Princea

Legendarni muzičar, pjevač i tekstopisac Prince umro je 21. aprila prošle godine, a povodom prve godišnjice njegove smrti najveća muzičko-izdavačka kuća Universal Music će objaviti zbirku neobjavljenih pjesama ovog umjetnika.

39
PODIJELI

Zbirka od šest pjesama pod nazivom Deliverance (Oslobađanje), sadrži pjesme koje je Prince snimao od 2006. do 2008. godine. Fanovi Princea imat će priliku čuti sve pjesme u petak, 21. aprila, a pjesma “Deliverance” već je dostupna za kupovinu na plejerima iTunes i Apple Music.

Zbirka će biti u prodaji od petka po cijeni od 6,99 dolara za MP3 verzije ili 19,99 dolara za pjesme sa visokim kvalitetom zvuka. Pored “Deliverance”, zbirka sadrži pjesme “I am”, “Touch me”, “Sunrise sunset”, “No one else” i “I am” extended ili u produženoj varijanti.

Podsjećamo, Prince je pronađen mrtav na svom posjedu u Minesoti, i to sedam dana nakon što su mu doktori spasili život od predoziranja. Autopsija je u tijelu planetarno popularnog pjevača otkrila tragove lijekova za bolove, perkoceta – oksikodona, i to pomješanog sa acitaminofenom.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.