BiHCrna HronikaPotresna ispovijest sestre ubijene: Kroz suze pričala o krvavim detaljima monstruoznog zločina!

Potresna ispovijest sestre ubijene: Kroz suze pričala o krvavim detaljima monstruoznog zločina!

Branislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević, koju je muž Marko Nikolić zaklao ispred Centra za socijalni rad, a sina ubio, u ispovijesti za Kurir TV kaže da je ubica Marko Nikolić u više navrata prijetio njoj i užoj porodici.

Za svirepo ubistvo sestre saznala je jučer iz medija.
“Inicijali M.N. i M.Đ. i maloljetno djete od pet godina, dječak, šta je drugo nego to… I onda čitam dalje onaj izvještaj šta je pisalo, kako je zadavio dijete, bacio ga, kako je nju izbo nožem… Kako je ona skočila na njega da otme djiete, kako je radniku jednom odsjekao obraz, drugom prst. Kažu da je toliko krvi bilo, jer joj je presjekao arteriju”, u suzama je jedva progovorila sestra ubijene Maje.
visoko.ba/avaz

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE