SportRukometPoznati parovi osmine finala SP u Francuskoj

Poznati parovi osmine finala SP u Francuskoj

Završena je grupna faza Svjetskog prvenstva za rukometaše. Plasman u osminu finala su iz grupe A izborile Francuska, Norveška, Rusija i Brazil, iz grupe B Španija, Slovenija, Makedonija i Island, iz grupe C Njemačka, Hrvatska, Bjelorusija i Mađarska te iz grupe D Danska, Švedska, Egipat i Katar. Poznati su i svi parovi 1/8 finala Svjetskog prvenstva, a sastat će se: Francuska – Island, Bjelorusija – Švedska, Rusija – Slovenija, Njemačka – Katar, Brazil – Španija, Hrvatska – Egipat, Norveška – Makedonija i Mađarska – Danska


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE