ZDKSportPoznato kako će se prikupljati potpisi članova za vanrednu Skupštinu NK Čelika

Poznato kako će se prikupljati potpisi članova za vanrednu Skupštinu NK Čelika

Prije tri dana putem Facebooka je pokrenuta inicijativa za održavanje vanredne Skupštine NK Čelika.

Ostalo je nepoznato kada i na koji način će se prikupiti potpisi 20% članova (oko 135). U toku jučerašnje sjednice Gradskog vijeća, kada se raspravljalo o Čeliku, vijećnik Adnan Zuban je za govornicom u Velikoj sali Grada Zenice javno pozvao sve članove kluba da od subote (24. juna) pruže podršku ovoj inicijativi i da mogu doći ispred RK Bosna u centru Zenice na štand koji će biti postavljen i dati svoj potpis za održavanje vanredne sjednice Skupštine NK Čelik. Također, isto je i putem Facebooka uradio pokretač inicijative Benjamin Kremić.

Kada je u pitanju stanje u NK Čeliku, mnogi igrači su napustili ovaj klub, a direktor Adnan Nuhagić je jučer izjavio da je on jedini koji je trenutno od rukovodioca u klubu. Vijećnici Gradskog vijeća i gradonačelnik Fuad Kasumović su jučer podržali reprogram duga kojim bi se mjesečno isplaćivalo Poreznoj upravi oko 21.000 KM, kao i to da se otpišu sva dugovanja koja ima NK Čelik prema Javnim preduzećima koji su u vlasništvu Grada Zenice.

 

 

Visoko.co.ba/Zenit.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE