ZDKPred utakmicu za Premijer ligu: Svečani prijem za RK “Kakanj” kod načelnika...

Pred utakmicu za Premijer ligu: Svečani prijem za RK “Kakanj” kod načelnika Nermina Mandre

Načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra jučer je upriličio svečani prijem za članove uprave, stručni štab i igrače Rukometnog kluba “Kakanj”. Povod za prijem je predstojeća utakmica za plasman u Premijer rukometnu ligu BiH koju u subotu 22.aprila 2017. godine u 19:00 sati RK Kakanj u kakanjskoj sportskoj dvorani igra protiv svog najvećeg konkurenta – RK Gračanica.

“Želim vam čestitati na rezultatima u dosadašnjem dijelu prvenstva. Rukometni klub Kakanj je ove godine u našem gradu veliko sportsko osvježenje. Naši rukometaši idu ka cilju kojeg smo skupa definirali, a to je Premijer liga BiH. Prijem organiziramo jer želimo vam pružiti moralnu podršku pred utakmicu sa RK “Gračanica”. Ovom prilikom želim izraziti i obećanje da će RK Kakanj imati svaku svaku vrstu podrške Općine Kakanj i u višem rangu takmičenja”, rekao je u pozdravnom obraćanju gostima načelnik Mandra.

Osim toga, načelnik Nermin Mandra je, u ime Općine Kakanj, igračima saopštio da će za pobjedu u subotnjoj utakmici biti nagrađeni vrijednim premijama.

U ime gostiju, izraze zahvalnosti za prijem, te podršku koju Općina Kakanj i drugi sponzori pružaju Rukometnom klubu Kakanj, uputili su Džemal Bečirhodžić u ime uprave Kluba i Nedžad Zaimović, trener RK “Kakanj”.

Kroz izlaganje koja su prisutni na svečanom prijemu mogli čuti jasno je da u Klubu vlada dobro ozračje, da je ekipa spremna za veliku utakmicu, da postoji velika želja da Kakanj dobije još jednog premijerligaša i da Kakanj slavi nakon subotnje utakmice.

Sa prijema je upućen poziv građanima Kaknja da masovnim prisustvom utakmici podrže naše rukometaše i da svi zajedno u subotu slavimo.

Podsjetimo, u subotu 22.aprila 2017.godine u 19:00 sati Rukometni klub Kakanj igra utakmicu za Premijer ligu protiv svog najvećeg konkurenta – RK Gračanica.

U subotu svi u kakanjsku sportsku dvoranu, podržimo kakanjski rukomet!

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE