Lokalne TemeSportPredpioniri NK Bosna osvojili i turnir u Jelahu

Predpioniri NK Bosna osvojili i turnir u Jelahu

Proteklog vikenda predpioniri NK Bosna Visoko su učestvovali na turniru u Jelahu gdje su odigrali šest utakmica. U grupnoj fazi odigrane su tri utakmice i zabilježene su tri pobjede, u četvrtfinalu savladana je ekipa domaćina rezultat 5:2. U polufinalnoj utakmici savladana je ekipa ŠF “Perfekt” iz Srebrenika sa 2:0.

U finalu predpionire Bosne čekala je ekipa nekadašnjeg reprezentativca BiH Enese Mešanovića, ŠF “Bambi” koja je također bila slaba prepreka za Visočane i konačan ishod je bio 2:0 za pulene Edina Muzaferije. Strijelci u finalnoj utakmici su bili Filip Taraba i Almin Buza. Inače najbolji strijelac tirnira bio je igrač Bosne Nurdin Bešlija.

– U subotu i nedjelju smo igrali dva turnira, u 13 odogranih utakmica postigli smo 41 gol, a primili samo 3. Naravno osvojili smo oba turnira, kratko je izjavio za Visoko.co.ba Edin Muzaferija.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE