ZDKPolitikaPredsjedavajuća Skupštine ZDK Draženka Subašić boravila u posjeti Općini Maglaj

Predsjedavajuća Skupštine ZDK Draženka Subašić boravila u posjeti Općini Maglaj

Predsjedavajuća Skupštine ZDK Draženka Subašić jučer (09.03.2017. godine) je boravila u radnoj posjeti Općini Maglaj. Tom prilikom je razgovarala sa predsjedavajućom Općinskog vijeća Svjetlanom Zamboni, dopredsjedavajućim Općinskog vijeća Hajrudinom Fermićem i općinskim načelnikom Mirsadom Mahmutagićem.

Domaćini su upoznali predsjedavajuću sa sastavom Općinskog vijeća, programom rada za 2017. godinu i aktivnostima koje sprovode. Takođe su je upoznali i sa planovima i potrebama Općine Maglaj u kojima podršku može dati Skupština Zeničko-dobojskog kantona.

Predsjedavajuća Subašić se zahvalila na pozivu za posjetu Općini Maglaj, te izrazila svoje zadovoljstvo tokom posjete o radu Općinskog vijeća i općinskog načelnika. Takođe je izrazila svoju podršku i pomoć rješavanju problematike Maglaja u skladu sa svojim ovlastima i mogućnostima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE