Lokalne TemePolitikaPredsjednica OO SDP Visoko Jasmina Zubić: Zahvaljujem se svima na ukazanom povjerenju...

Predsjednica OO SDP Visoko Jasmina Zubić: Zahvaljujem se svima na ukazanom povjerenju i pozivam vas da nam se pridružite

Drage drugarice i drugovi, članice i članovi SDP BiH, mediji i građani,
Za mene je dan izbora za predsjednika/cu OO SDP BiH Visoko bio praznik demokratije gdje je skoro 80% članova/ca OO SDP izašlo na izbore kojom prilikom su imali mogućnost birati između dva kandidata. Od ukupnog broja izašlih birača, većina vas je ukazala meni povjerenje da vodim ovu organizaciju u budućem radu. Ponosna sam što sam dio velike socijaldemokratske porodice. Ovom prilikom se zahvaljujem svima vama na ukazanom povjerenju i pozivam sve članove, simpatizere i građane da nam se pridruže i daju svoj doprinos u jačanju demokratskih procesa, razvoju naše općine i očuvanju države  Bosne i Hercegovine. Zahvaljujem se medijima, svim građanima i prijateljima koji su mi uputili riječi podrške i čestitke na izboru za predsjednicu OO SDP BiH Visoko.
Predsjednica OO SDP BiH  Jasmina Zubić

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE