BiHRegijaPredsjednik Crne Gore Filip Vujanović sinoć doputovao u Sarajevo

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović sinoć doputovao u Sarajevo

Nakon današnje ceremonije svečanog dočeka ispred zgrade Predsjedništva BiH u Sarajevu, u 10.45 sati predviđen je susret Vujanovića sa članovima Predsjedništva BiH u svečanom salonu.

U 11.15 sati počet će sastanak zvaničnih delegacija BiH i Crne Gore, a u 12 sati u zgradi Predsjedništva BiH bit će održana press konferencija. Novinarima će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

U 12.30 sati je sastanak crnogorskog predsjednika sa članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH. Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić sastat će se sutra sa Vujanovićem na radnom ručku. Za medije je predviđeno u 13 sati zajedničko fotografiranje Zvizdića i Vujanovića u zgradi institucija BiH.

Planirano je da u utorak, 7. marta, Vujanović u 11.45 sati posjeti Staru pravoslavnu crkvu Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila, Gazi Husrev-begovu džamiju, Katedralu Srca Isusova i Sinagogu – Muzej Jevreja BiH.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE