Lokalne TemePozitivno VisokoPredsjednik NK Bosna Nermin Kadrić u Kaknju sa navijačima na tribinama

Predsjednik NK Bosna Nermin Kadrić u Kaknju sa navijačima na tribinama

Obično službena lica, a posebno predsjednici klubova bilo kojeg ranga takmičenja koriste privilegije da utakmice gledaju iz “loža”.

U derbi utakmici Prve lige FBiH koja može odlučivati i o prvaku koji će naredne sezone igrati Premijer ligu u Kaknju gdje igraju domaći Rudar i visočka Bosna, predsjednik kluba iz Visokog, Nermin Kadrić, odlučio se utakmicu posmatrati sa tribina među najvatrenijim navijačima u društvu nekadašnjeg golmana Bosne Nedžada Sirće, Mirze Semića, sekretara kluba Melvina Ahmetovića, člana Upravnog odbora Adisa Hajlovca, Faruka Ihtijarevića i trenera mlađih selekcija Edina Muzaferije, gdje se uostalom nalazi i naš novinar Dario Božić koji je zabilježio tu nesvakidašnju situaciju.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE