Lokalne TemePolitikaPredsjednik OO ASDA Visoko Amir Ganić: Još niko iz ASDA ne može...

Predsjednik OO ASDA Visoko Amir Ganić: Još niko iz ASDA ne može tvrditi da će se naći na listi za OV Visoko

Povodom našeg teksta o tome kako je nekadašnji vijećnik BPS-a Halim Dervišević potpisao pristupnicu OO ASDA Visoko oglasio se i predsjednik OO ASDA Visoko dr. Amir Ganić.

– Želim naglasiti da je zadovoljstvo biti predsjednik stranke kojoj svakodnevno pristupaju novi članovi, a posebno oni koji su opravdali povjerenje glasača koji su im dali glas na prethodnim Lokalnim izborima kao što je to u slučaju sa gospodinom Halimom Derviševićem koji je iz moralnih i karakternih razloga istupio iz BPS-a štiteći svoj integritet i stav. Sve napisano u tekstu je tačno izuzev toga da se već zna ko će sačinjavati buduću listu OO ASDA za Općinsko vijeće. U ovom trenutku to se još ne zna i niti jedan član naše stranke ne može sa sigurnišću ustvrditi da će biti ili neće biti na listi. Mi kao ozbiljna politička stranka imamo jasne kriterije kako se dolazi na listu za sve, pa tako i ove izbore. OO ASDA će ponuditi biračima svoje najbolje kandidate koji će biti zastupljeni iz svih dijelova općine Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE