PreporukaLikePredstavljen književni prvjenac Dijane Bećirović 'Diana - moja priča'

Predstavljen književni prvjenac Dijane Bećirović ‘Diana – moja priča’

Upamćena kao jedan od seks-simbola bivše Jugoslavije i prva djevojka koja je pristala pozirati za naslovnicu časopisa “Start” Dijana Bećirović prezentirala je u Sarajevu svoj književni prvjenac koji je pod naslovom “Diana – moja priča” objavila izdavačka kuća “Buybook”.

Predstavila je to kao blagu priču o njenom životu kojom je željela ljudima poručiti da idu dalje, da se ne osvrću i da znaju da poslije svake boli dolazi radost i „poslije svakog tunela dolazi svjetlo“.

“Treba samo malo strpljenja. Ja sam jako nestrpljiva, učim se strpljenju, a što ga više učim više dobivam. Knjigu sam napisala zato što ljudi pišu toliko laži o meni”, kazala je za Fenu autorica.

Najavila je novu mnogo opširniju knjigu o istoj temi.

A Dijana Bećirović je Bosanka koja je odrasla u Italiji, a potom preselila u Sjedinjene Američke Države. Karijeru modela započela je kao mlada krajem sedamdesetih, snimila je nekoliko reklama, krasila naslovnicu “Starta” te “Playboya”… Nakon što su je primijetili modni agenti otišla je u Italiju, gdje je postala model poznatih brendova, a trenutno živi u Los Angelesu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE