ZDKKulturaPredstavljena monografija '15 godina Univerziteta u Zenici'

Predstavljena monografija ‘15 godina Univerziteta u Zenici’

Monografija “15 godina Univerziteta u Zenici” predstavljena je danas na toj visokoškolskoj instituciji, kao koautorsko djelo grupe profesora, spoljnih saradnika i ostalih zaposlenika te ustanove.

Ovo djelo predstavlja presjek razvojnog puta ove ustanove, s posebnim akcentom na period 2010.-2015. godina, jer je raniji period obrađen u dva ranije objavljena izdanja monografije.

Rad grupe autora prezentira brojne činjenice i dokumente o radu i stasanju Univerziteta, koji je od skromnih početaka prerastao u značajnu obrazovnu ustanovu, a u stručnim analizama, vrednovanjem kvaliteta i ostalim potencijalima svrstava se među najbolje ustanove ove vrste u BiH.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE