Lokalne TemePolitikaPrema izvještaju CCI-a najaktivnija zastupnica u PD Parlamenta FBiH je Jasmina Zubić...

Prema izvještaju CCI-a najaktivnija zastupnica u PD Parlamenta FBiH je Jasmina Zubić (SDP)

Prema izvještaju Centra civilnih inicijativa o monitoringu rada Vlade i Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine u 2016. godini zastupnica u Predsjedničkom domu Visočanka Jasmina Zubić i Aner Žuljević, delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine – parlamentarci su sa najviše amandmana, pitanja i incijativa 2016. godini u Parlamentu FBiH.

A podsjećamo, u prva tri mjeseca rada internet-platforme javnarasprava.ba, čiji je cilj direktno uključivanje građana u procese donošenja odluka u parlamentima u Bosni i Hercegovini, a čiji rezultati su objavljenji u septembru 2016. Jasmina Zubić, Šemsudin Mehmedović i Aner Žuljević su se pokazali kao parlamentaraci koji su najspremniji da odgovore na pitanja građana.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE