SportNogometPremiership: Watford i West Ham podijelili bodove

Premiership: Watford i West Ham podijelili bodove

Već u trećoj minuti domaći su poveli kada je Deeney postigao gol iz penala. Mogao je Watford udvostručiti prednost preko Nianga, ali je lopta prošla malo iznad prečke.

Čekičari su do kraja poluvremena imali dvije dobre šanse preko Snodgrassa i Antonija, ali je odbrana na čelu s golmanom Gomesom pravovremeno reagovala.

Gosti su i u nastavku žestoko napadali. Smjenjivale su se šanse Fontea te dva puta Antonija, ali nije bilo dovoljno sreće.

Ipak, u 73. minuti Ayew je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme te je izjednačio na 1:1.

Danas agilni Antonio četiri minute prije kraja zaradio je isključenje nakon dva zarađena žuta kartona.

Obje ekipe napredovale su za jednu poziciju. West Ham je sada devetoplasirana ekipa Premiershipa, dok je Watford na 12. mjestu.

 Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE