Lokalne TemePolitikaPremijer Galijašević i pet ministara u Vladi ZDK boravili u Visokom na...

Premijer Galijašević i pet ministara u Vladi ZDK boravili u Visokom na poziv Mirze Ganića i razgovarali sa visočkim privrednicima (FOTO)

Premijer ZDK, Miralem Galijašević, sa ministrima Himzom Smajićem (ministarstvo poljoprivrede), Fahrudinom Čolakovićem, (Ministarstvo za boračka pitanja), Mirnesom Bašićem (ministarstvo pravde), Mensurom Sinanovićem (ministarstvo za nauku, kulturu i sport) i Nurdžehanom Šahinovićem (ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjegla i raseljena lica) boravio u Visokom na iftaru koji je organizovao povjerenik u OO SDA Visoko i zastupnik u Federalnom parlamentu Mirza Ganić.

– Pored gostiju iz Vlade ZDK iftaru su prisustvovali i privrednici s područja općine Visoko. Iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa premijerom Galijaševićem i ministrima poslije iftara a fokus je bio na problemima sa kojima se susreću visočki privrednici, te se u punom kapacitetu stavili na raspolaganje. Data je maksimalna podrška privrednicima, jer su oni osnov razvoja općine, kantona i države – izjavio je za Visoko.co.ba Mirza Ganić, povjerenik u OO SDA Visoko.

Iftar je organizovan u Galeriji Kovo, koja je svojim kulinarskim specijalitetima počastila sve prisutne goste.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE