ZDKPremijer Galijašević zajedno sa ministrom Arsenićem i komesarom Šutom izvršio obilazak gradilišta...

Premijer Galijašević zajedno sa ministrom Arsenićem i komesarom Šutom izvršio obilazak gradilišta Centra za edukaciju i obuku policijskih službenika

Danas, 24.07.2017. godine, premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević je, u pratnji ministra unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Nikole Arsenića i policijskog komesara Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Semira Šuta, posjetio gradilište Centra za edukaciju i obuku policijskih službenika, prostorija za smještaj Specijalne policijske jedinice i centralnu arhivu, koje se nalazi na lokalitetu Lukovo Polje u Zenici. Prilikom obilaska gradilišta predstavnici izvođača radova su informisali goste o dinamici izvođenja radova i fazama gradnje.

Ministar Arsenić je u svom obraćanju istakao da je izgradnja ovog objekta pokazatelj i potvrda velikog truda i ulaganja na usavršavanju rada Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, kao i stvaranju što boljih uslova za rad i profesionalno postupanje svih uposlenika, naročito kada je u pitanju kvalitetno pružanje usluga našim građanima.

Premijer Galijašević je nakon obilaska gradilišta, u svom obraćanju naglasio da se ovaj značajni projekat, vrijedan cca 6.300.000,00 KM, finansira utvrđenom dinamikom iz Budžeta Zeničko-dobojskog kantona, uz poštivanje ugovornih obaveza, te je izrazio zadovoljstvo zatečenim stanjem na gradilištu i obimom već izvedenih radova. Takođe je izrazio uvjerenje da će se izgradnjom i stavljanjem u funkciju ovog savremenog kompleksa značajno unaprijediti efikasnost službi Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, koje u svom radu  postiže zavidne rezultate i predstavlja model dobrog rukovođenja i djelovanja u okviru zakonskih ovlaštenja.

 Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE