PreporukaPremijera: Emina Jahović objavila novi singl pod nazivom “Protiv svih”

Premijera: Emina Jahović objavila novi singl pod nazivom “Protiv svih”

 

Prva pjesma i spot pod nazivom “Protiv svih” premijerno je objavljena jučer, a Emina je za numeru uradila i očaravajući spot koji je snimljen na neodoljivim lokacijama Crnogorskog primorja.

Album “Dalje”, koji ćemo imati priliku da čujemo od septembra, ujedno je i prva saradnja između dobro poznate produkcijske kuće IDJVideos i Emine, a čitav projekat će na tržište muzike donesu nešto potpuno drugačije od svega dosad viđenog.

Takođe, činjenica koja će dodatno biti interesantna svim fanovima je ta da je Emina ujedno i tekstopisac svih pjesama koje se nalaze na novom albumu, dok je Darko Dimitrov muzički producent koji je tekstove dodatno obogatio nevjerovatnim ritmom i potpuno novim zvukom na ovim prostorima.

Pored samostalnih numera Emine Jahović, na najnovijem albumu će se naći i duet sa Milicom Todorović pod nazivom “Limunada”, za koji dvije neodoljive ljepotice zajedno sa IDJVideos ekipom uveliko snimaju i spot.

Dok pjevačice vrijedno rade na “Limunadi”, uživajte u premijeri Eminine pjesme “Protiv svih”:

story.rs/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE