ZDKPolitikaPremijera ZDK posjetili predstavnici Vatrogasnog saveza DVD ZDK

Premijera ZDK posjetili predstavnici Vatrogasnog saveza DVD ZDK

U uredu premijera ZDK Miralema Galijaševića upriličena je radna posjeta predstavnika Vatrogasnog saveza DVD ZDK. Sastanku je prisustvovao i Džavid Aličić, direktor Kantonalne uprave civilne zaštite.

Premijer je upoznat sa radom VS DVD ZDK od njegovog osnivanja, kao i sa stanjem u svim DVD u Zeničko-dobojskom kantonu. Prisutni su izrazili zahvalnost  za dosadašnju pomoć od strane Vlade ZDK i KU CZ ZDK na opremanju i jačanju Dobrovoljnih vatrogasnih društava u ZDK kao i za podršku za druge aktivnosti u DVD-ima.

S obzirom na značaj  postojanja DVD konstatovano je da treba i dalje raditi na obučavanju i podmlađivanju DVD pri čemu neće izostati pomoć od strane Kantona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE