Lokalne TemePozitivno VisokoPretpioniri NK Bosna osvojili Balkansko prvenstvo u Splitu

Pretpioniri NK Bosna osvojili Balkansko prvenstvo u Splitu

Pod dirigentskom palicom trenera Edina Muzaferije pretpioniri NK Bosna osvojili su Balkansko prvenstvo u Splitu na koje su se plasirali kao pobjednici Sportskih igara mladih u Sarajevu.

U prvom utakmici savladana je ekipa Vranja iz Srbije rezultatom 3:0. Dok je i druga utakmica protiv Petrinje iz Hrvatske završena bez primljenog gola, bilo je 2:0 za Visočane. Filip Taraba je bio strijelac pogodaka u finalnom susretu.

Poseban kuriozitet ove ekipe koju predvodi Edin Muzaferija a kada su u pitanju turniru je u tome da 28 utakmica zaredom ne znaju za poraz.

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE