Lokalne TemePozitivno VisokoPrihvaćena inicijativa Jasmine Zubić (SDP) da članice Kluba parlamentarki posjete Fondaciju "Bosanska...

Prihvaćena inicijativa Jasmine Zubić (SDP) da članice Kluba parlamentarki posjete Fondaciju “Bosanska piramida sunca i Arheološki park “Ravne”

Na sastanku Kluba parlamentarki koji je održan danas ( 24. 7. 2017) godine podržana je inicijativa zastupnice Jasmine Zubić da članice Kluba Parlamentarki Zastupničkog doma Parlamenta Federacije posjete Fondaciju i Arheološki park “Ravne”.

Posjeta je dogovorena za 15. septembar 2017. godine a Jasmina Zubić je izrazila zadovoljstvo i izjavila da će posjeta parlamentarki imati uticaja na buduće aktivnosti na ovom lokalitetu koji je od ogromne važnosti za razvoj turizma u Visokom ali i čitave BiH.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE