ZDKPrijavite se na kurs krojenja i šivenja u JU KSC Kakanj

Prijavite se na kurs krojenja i šivenja u JU KSC Kakanj

JU Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine nastavlja sa realizacijom kursa krojenja i šivenja koji vodi gospođa Mira Šišić iz Sarajeva koja saradnju sa našom Ustanovom potpisuje dugi niz godina i koja je u radu sa polaznicima kursa uspjela da kvalitetno prenosi znanje i vještinje iz ove oblasti.

Kurs krojenja i šivenja je prava ušteda za porodicu i jedan od najkorisnijih kurseva. Svi polaznici imat će priliku da uče po najnovijem programu, da nauče krojiti sve odijevne kombinacije od suknje do kaputa i postanu kreatori vlastitog stila. Posebno bismo istakli značaj navedenog kursa s obzirom da su mnoge zadovoljne polaznice poslije završenog kursa dobile stalno zaposlenje.

Pozivamo vas da upišete kurs krojenja i šivenja (prvi, drugi ili treći stepen)!

Rok za prijave je 13.09.2017. godine!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE