Prijavite se na turnir “FIFA Soccer 2017” u okviru “Kakanjskih dana 2017”

177

Udruženje „C.E.K.O.R (Centar za ekologiju i održivi razvoj) iz Kaknja u sklopu “Kakanjskih dana 2017”, a u saradnji sa Javnom Ustanovom KSC Kakanj, organizuje turnir “FIFA 2017” u play-station-u 4. Takmičenje će se odvijati ispred cafea Evropa 1.8.2017.godine u 21:30 na otvorenom uz projekciju na velikom platnu.

Turnir će se igrati sistemom eliminacije. Pozivamju se svi zainteresovani koji su stariji od 14 godina da se prijave i da pokušaju osvojiti ovaj turnir za koji su obezbijeđene i vrijedne nagrade. Na turniru će biti predviđeno i mjesto za navijače iza takmičara a poseban ugođaj će praviti komentator utakmica.

Svi zainteresovani trebaju da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen na facebook stranicu udruženja “Centar za ekologiju i održivi razvoj – CEKOR”, na mejl cekor.ngo@gmail.com ili na broj telefona 061-877-327 (kontakt osoba Elmir Delibašić).

Pravila za turnir će biti napisana i objašnjena prije takmičenja tako da takmičari trebaju doći pola sata prije turnira radi žrijeba i pojašnjenja pravila.

Za tehnički dio turnira će se brinuti plastation klub “IMPERIJA” Kakanj koji će ustupiti play station za takmičenje i tehničku podršku.

Vidimo se u GAMER ZONI u utorak 01.08.2017.godine u parku cafea EUROPA!!!

 

Visoko.coba./Kaportal.ba