ZDKPriređena manifestacija “Vrandučka ašlama-grana”

Priređena manifestacija “Vrandučka ašlama-grana”

Mjesna zajednica Vranduk i Udruženje žena „Vrandučka ašlama“, organizovali su jučer tradicionalnu manifestaciju „Vrandučka ašlama-grana“ 2017.

Bila je svojevrsna promocija lokalne turističke i gastro ponude, kao i predmeta kućne radinosti. Vrijedne žene iz lokalnog Udruženja su se potrudile da ponuda bude raznovrsna i bogata i svi oni koji koji su došli u Vranduk nisu se pokajali.

Predsjednica Udruženja žena „Vrandučka ašlama“, Hedija Šehić podsjetila je da se radi o tradicionalnoj manifestaciji, desetu godinu zaredom, na koju može biti ponosna šira društvena zajednica.

Priređen je i bogat zabavni program.

 

 

Visoko.co.ba/Rtvze.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE