BiHCrna HronikaProširena potraga za nestalom djevojkom iz Prijedora

Proširena potraga za nestalom djevojkom iz Prijedora

Maloljetnica je 5. marta sa splava upala u rijeku Sanu u blizini gradskog mosta u Prijedoru.

U potrazi će učestvovati vatrogasci iz Prijedora, Novog Grada/Bosanskog Novog i Kozarske Dubice.

Prema riječima Miljuša, vodostaj Sane od jutros je 195 centimetara, što omogućava bolju preglednost priobalnog područja.

“Htjeli smo još da izvršimo ronjenje oko splava i oko Gradskog mosta, međutim, vremenski uslovi nisu još pogodni, vidljivost je jako loša, tako da ćemo morati sačekati još koji dan da i to pretražimo, ako ova potraga ne urodi plodom”, rekao je Miljuš u izjavi novinarima u Prijedoru.

Osim vatrogasaca, i prijedorska policija te pripadnici Jedinice za podršku aktivno su uključeni u potragu u priobalnom području za nestalom maloljetnicom.

Prema nezvaničnim informacijama, D.Dž. je kobne večeri otišla s društvom na proslavu 18. rođendana najbolje prijateljice.

Navodno je djevojka izašla na palubu splava, sjela na ogradu i okliznula se te pala u rijeku i nije izronila.

Visoko.co.ba/Fena.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE