SvijetPrva poruka Moskve nakon inauguracije: ‘Putin je spreman za sastanak, mi ne...

Prva poruka Moskve nakon inauguracije: ‘Putin je spreman za sastanak, mi ne možemo bez trzavica’

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je susresti se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom ali pripreme za taj mogući sastanak mogle bi trajati mjesecima, a ne tjednima, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kojeg navodi agencija TASS.

“To se neće dogoditi u nadolazećim tjednima, ali nadajmo se da će do sastanka doći u nadolazećim mjesecima”, rekao je Peskov.

Naglasio je kako bi bilo pogrešno misliti da će rusko-američki odnosi nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kući biti lišeni “kontradikcija i sporova”.

“Mi smo dvije najveće zemlje na svijetu. I mi ne možemo živjeti bez trenja i sukoba interesa”, kazao je Peskov, a navodi ga Interfax.

Putin bi trebao nazvati Trumpa tijekom nadolazećih dana kako bi mu čestitao na preuzimanju dužnosti, dodao je Peskov.

globalcir.com/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE