BiHPolitikaPrva reakcija Sadika Ahmetovića na "žuti karton"

Prva reakcija Sadika Ahmetovića na “žuti karton”

“Oko žutih je jako zanimljivo, a pravila igre sudija ne zna. Kad sjedneš na klupu Reala, a dovedeš u ekipu Vrbanjušu teško je igrati u Ligi šampiona. Bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“, rekao je Ahmetović.

Komentirao je i najavu da će se inicirati smjena Hamdije Fejzića sa pozicije potpredsjednika Glavnog odobora SDA.

“Bakir je ponizio svog zamjenika koji je napadnut fizički. Nikada niko nije ponizio nikog u SDA ovoliko koliko je Bakir ponizio Adila (op.a. Osmanović), bilo bi zanimljivo izvaditi iz arhiva sve stavove Izetbegovića u vremenu dok se borio da preuzme stranku. Koliko je kritika i negativnih stavova izreko na politiku Sulejmana Tihića a nikada nije kažnjen. To je tada bila demokratska stranka, tadašnje rukovodstvo ga je vratilo u Predsjedništvo i ostavilo mu najveću pobjedu SDA. Sami procijenite gdje je i šta ostalo od demokratske SDA i posljednje velike pobjede SDA“, rekao je Ahmetović.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE