SportNogometPrvak BiH Zrinjski večeras kod Maribora lovi zaostatak iz prvog meča

Prvak BiH Zrinjski večeras kod Maribora lovi zaostatak iz prvog meča

Nogometaši bh.prvaka Zrinjskog večeras od 20:15 sati gostuju u Mariboru u revanš susretu pretkola Lige prvaka. Zrinjski je u prvom susretu poraže rezultatom 2:1, a večerašnji meč je prilika za revanš, ali i za dalji prolaz. Interesantno je da je žrijeb bio naklonjen ekipama Zrinjskog i Maribora, tako da će ekipa koja prođe večeras, imati možda i najlakši posao od svih mogućih protivnika, ekipu Hafnarfjordura, predstavnika Islanda, koji je bio bolji od predstavnika Farskih otoka ekipe Vikingura. To bi u konačnici značilo minimalno ulazak u grupu Evropa lige, naravno uz pretpostavku da se prođe islanda ekipa, a nakon toga dođe neka puno jača, evropska ekipa. No, prije svega toga Zrinjski mora proći prepreku zvanu Maribor i stići zaostatak koji nosi s domaćeg terena.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE