Lokalne TemeSportRed StarSport d.o.o. Brčko novi tehnički sponzor kluba NK Bosna Visoko

Red StarSport d.o.o. Brčko novi tehnički sponzor kluba NK Bosna Visoko

U prostorijama kluba, na gradskom stadionu “Luke”, upriličena je svečana ceremonija potpisa sponzorskog ugovora, između našeg kluba i kompanije Red StarSport iz Brčkog. Ova renomirana kompanija će u narednoj sezoni biti tehnički partner našeg kluba. Ovom prilikom, direktor kompanije gosp. Brane Kitić je istakao:

“Izuzetno mi je drago da će kompanija Red StarSport biti partner ekipe “Bosne” iz Visokog. Ovo je ekipa sa jednom izuzetnom tradicijom u Bosni i Hercegovini, tako da smo se odlučili da potpomognemo neke nove vjetrove koji “pušu” u Visokom. Uočili smo da je Visoko dobilo jedan stabilan klub i tu priču treba podržati. Nećemo bježati od proširenja suradnje u nekim nadolazećim vremenima.”

Vrijedi istaknuti da je ova kompanija bila i sponzor turnira “Visočko Ljeto 2017”, koji je završen u srijedu (26.07.2017. op.a).

Najzaslužniji za dolazak ove kompanije, na listu partnera NK “Bosna” Visoko, je član UO Adis Hajlovac:

“Gospodin Brane i ja se poznajemo već duže vremena. U nekoliko navrata smo pričali o dešavanjima u našoj ekipi, i o projektu stabilnog nogometnog kluba koji smo zamislili, na što je Brane predložio da na neki način potpomogne naše ideje. Na moju izuzetnu radost, danas smo i finalizirali ovu priču, s toga bih želio da se zahvalim kompaniji Red StarSport i njenom direktoru na podršci našem nogometnom klubu i da im zaželim dobrodošlicu u porodicu NK “Bosna” Visoko.”

Kompanija Red StarSport je smještena u Brčkom i bavi se trgovinom brendirane sportske opreme.

NKB Press

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE