ZDKSportRK Čelik: Obećana podrška je izostala

RK Čelik: Obećana podrška je izostala

Saopštenjem za javnost oglasila se uprava Rukometnog kluba Čelik. U saopštenju se između ostalog navodi kako je protekle sedmice održan sastanak sa gradonačelnikom i Gradskom upravom, na kojem je obećana prijeko potrebna pomoć rukometu u Zenici, konkretno Rukometnom klubu ”Čelik” Zenica u pogledu takmičenja u Prvoj ligi FBiH, a postignuti dogovor nije ispoštovan.

Naime, Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom obećala je da će do kraja prošle sedmice uplatiti novac potreban za registraciju igrača u sklopu prelaznog roka koji je istekao juče, ali to se nije dogodilo. Smatramo da smo dužni informisati javnost, kaže se u saopštenju, kako Rukometni klub ”Čelik” Zenica zbog nezainteresovanosti gradske uprave i gradonačelnika da pomognu njegov rad polako, ali sigurno ide ka gašenju. Dok su drugi klubovi uveliko počeli sa pripremama, mi ne možemo platiti niti registraciju igrača, kaže se na kraju saopštenja za javnost uprave Rukometnog kluba Čelik.

 

 

 

Visoko.co.ba/Rtvze.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE