PreporukaLikeRolling Stonesi objavljuju novi album u decembru

Rolling Stonesi objavljuju novi album u decembru

Legendarna rock skupina The Rolling Stones najavila je kako će objaviti svoj prvi studijski album nakon više od deset godina na kojemu će biti obrade blues pjesama.

Strast za blues glazbom uvijek je bila u srcu i duši The Rolling Stonesa, navodi se u priopćenju benda.

Novi album će izaći 11 godina nakon posljednjeg albuma “A Bigger Bang”, a uključivat će obrade blues glazbenika kao što su Howlin’ Wolf, Willie Dixon, Jimmy Reed, Eddie Taylor i Little Walter. Američki blues imao je veliki utjecaj na britansku rock scenu kasnih ‘60-ih i ranih ‘70-ih godina.

U priopćenju je također naveden popis pjesama s novog albuma i to su: “Just Your Fool”, “Commit A Crime”, “Blue and Lonesome”, “All Of Your Love”, “I Gotta Go”, “Everybody Knows About My Good Thing”, “Ride ‘Em On Down”, “Hate To See You Go”, “Hoo Doo Blues”, “Little Rain”, “Just Like I Treat You” i “I Can't Quit You Baby”. Blue & Lonesome” bit će objavljen 2. decembra.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE