SportDržavni TimRoma ucijenila PSG: Pustite Dignea ili se okrećemo Seadu Kolašincu

Roma ucijenila PSG: Pustite Dignea ili se okrećemo Seadu Kolašincu

Roma je od PSG-a zatražila da dopusti transfer lijevog beka Lucasa Dignea, ili će u protivnom, kako su zaprijetili, umjesto njega angažovati Seada Kolašinca iz Schalkea.

PSG nastoji kompletirati transfer Layvina Kurzawe iz Monaca prije nego što Digneu dozvole odlazak, ali Roma s druge strane polako gubi strpljenje.

Prema navodima Sky Sports Italije i Corriere dello Sporta, Roma je PSG-u dala ultimatum i zatražila da odluku donese do nedjelje. U protivnom će se, kako su najavili, okrenuti angažmanu Seada Kolašinca.

Sead Kolašinac na startu sezone u Bundesligi nije u prvom planu, s obzirom na to da se za mjesto u timu Schalkea izborio Denis Aogo.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE