SportNogometSablić: Nemamo svježine, nezadovoljan sam nastupima u prvenstvu

Sablić: Nemamo svježine, nezadovoljan sam nastupima u prvenstvu

“Imali smo posjed lopte i dominaciju, ali je vidljivo da u ovom ritmu nemamo svježine, a kad nedostaju tri-četiri osnovna igrača u sastavu, to se osjeti. Novi igrači nisu uspjeli da se nametnu kako bismo ostvarili pobjedu. S druge strane, ekipa Olimpica se postavila čvrsto, disciplinovano pozadi. Mi smo stvorili prilike, da smo postigli golove u prvom poluvremenu, bilo bi nam lakše. Ne mogu biti zadovoljan nastupima u prvenstvu”, izjavio je Sablić.

Širokobriježani su u polufinalu Kupa BiH kojem će posvetiti najveću pažnju, no, prvenstvo neće zapostaviti.

“Kup BiH je prioritet, ali ću tražiti veći angažman u prvenstvu. Tu nema opuštanja. Nadam se da ćemo se osvježiti do sljedećih utakmica”, završio je Sablić.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE