Lokalne TemePozitivno VisokoSanela Čolović: Da se družimo, smijemo, putujemo i kreiramo najpozitivniju priču u...

Sanela Čolović: Da se družimo, smijemo, putujemo i kreiramo najpozitivniju priču u državi

U 39. epizodi #noexcuses, Sanela otkriva kako je postala aktivna osoba, šta je motiviralo u Školi trčanja, te vas poziva da nam se pridružite u V generaciji „da se družimo, smijemo, putujemo i kreiramo najpozitivniju priču u državi“.
Ako je ove godine tvoja želja da se baviš trčanjem jača od svakog izgovora, registruj se na: http://sarajevomarathon.ba/services/prijava-skola-trcanja-klix/

„Jedna od ljepših i uspješnijih godina u mom životu bila je ta 2016: tri polumaratona, jedna trail trka i puno, puno pozitivne energije, a sve zahvaljujući našoj, a nadam se i vašoj, Školi trčanja Klix. Mnogi me pitaju zašto plaćam da trčim i u čemu je štos. Moj odgovor je jednostavan: jer se družim sa armijom pozitivnih i drugačijih ljudi. Ljudi koji rade na sebi i mijenjajući sebe utiču na promjene u društvu. Kada čujete njihove životne priče, jednostavno vam ostaje jedina opcija (#noexcuses) da i vi istrčite polumaraton sa njima i budete dio tih promjena. Drugi razlog su treneri i running buddies. Tačnije cijeli NGO tim je kompletna cjelina dragih, motivirajućih i pouzdanih ljudi. Njihovi savjeti su objektivni, životi inspiracija, a ponašanje za uzora. Meni su dali odličan vjetar u leđa i iskreno da vam kažem da je Škola trčanja Klix jedna od boljih investicija u mom životu. Zašto investicija? Jer sam bukvalno onu marku za svakodnevnu kafu investirala u sport i rekreaciju, i tako počela upoznavati drugačije ljude, slušati pozitivnije stavove i mijenjati sebe. 2016. sam shvatila koliko je Sarajevo malo, a sa ushićenjem iščekujem 2017. i nove izazove, putovanja, te životne lekcije koje ću dobiti od naših trenera, running buddies i polaznika školice. Pozivam vas sve da se pridružite Školi trčanja Klix da se družimo, smijemo, putujemo i kreiramo najpozitivniju priču u državi.“


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE