SportNogometSarajevo doputovalo u Poljsku

Sarajevo doputovalo u Poljsku

Fudbaleri i stručni štab FK Sarajevo stigli su sinoć u Poljsku, gdje ih očekuje revanš susret 2. pretkola Lige prvaka. Bordo tim je u Poznan doputovao sa nadom u pozitivan rezultat i senzaciju koja bi značila plasman u naredno pretkolo. Šanse nakon domaćeg poraza (2:0) jesu minimalne, ali ipak postoje. Nakon smještanja u hotel, te odmora poslije dugog puta u Poljsku, fudbaleri Sarajeva će danas odraditi i zvanični trening uoči uzvratne utakmice. Neposredno pred početak treninga, poljskim medijima obratit će se trener prvog tima Sarajeva, Dženan Uščuplić, zajedno sa prvotimcima Ivanom Tatomirovićem i Harisom Duljevićem. Lech i Sarajevo će svoj susret odigrati u srijedu, 22. jula s početkom u 20:45. Pobjednik dvomeča će se u 3. pretkolu sastati protiv snažnog Basela.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE