BiHPolitikaSDA: Koncert podrške ratnim zločincima je anticivilizacijski čin

SDA: Koncert podrške ratnim zločincima je anticivilizacijski čin

Ovaj koncert najavljen za 8. juni na gradskom stadionu pod Bijelim Brijegom SDA smatra anticivilizacijskim i antievropskim činom te svojesvrsnim pritiskom na drugostepeno vijeće Haškog tribunala.

– Organiziranje ovakvih manifestacija nas udaljava od neophodno potrebnog dijaloga kako bi se stvari u BiH unaprijedile. Budućnost je moguće graditi samo na osnovu pravde i istine o proteklom ratu.

Uvjereni smo da će Haški tribunal presuditi u skladu s činjenicama koje neosporno potvrđuju da je Herceg-Bosna bila zločinački projekat, da su u njeno ime počinjeni masovni zločini, i da je ova šestorka direktno odgovorna za njih, navodi se u saopćenju Službe za odnose s javnošću SDABiH.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE