Naslovnica ZDK Politika SDA Zenica: “...

SDA Zenica: “Prikupljanje i tretman otpadnih voda u Zenici”

33
PODIJELI

Stranka demokratske akcije ovim putem želi izraziti zadovoljstvo okončanjem procedure dobijanja granta KFW-a za projekat Prikupljanje i tretman otpadnih voda u Zenici, te zahvaliti Vijeću ministara Bosne i Hercegovine koje je prije nekoliko dana bezrezervno podržalo ovaj projekat kojim će se riješiti problem otpadnih voda u Zenici za duži vremenski period.

MARKETING

Odluka o prihvatanju grant sredstava u iznosu od preko 13 miliona eura, kao što je poznato, usvojena je jednoglasno i na sjednici Gradskog vijeća Zenica.

Koristimo ovu priliku, također, da apostrofiramo činjenicu da je navedeni projekat prikupljanja i tretmana otpadnih voda u Zenici doveden do kraja zahvaljujući bivšem gradonačelniku Zenice rahmetli Husejinu Smajloviću i rahmetli Ekremu Kahrimanu, nekadašnjem direktoru Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Osim toga, velike zasluge pripadaju i sekretaru Gradskog vijeća i gradonačelnika Selveru Kelešturi koji je prošle godine, kada je posao privođen kraju, obnašao dužnost vd gradonačelnika Zenice. Zbog svega navedenog, želimo ovim ljudima zahvaliti na naporima koje su uložili u realizaciji projekta čiji je rezultat grant od preko 13 miliona eura.

Pored toga, očekujemo da će trenutna izvršna vlast u Zenici u realizaciji projekta pristupiti krajnje odgovorno i sa svoje strane osigurati sve uslove za njegovu realizaciju.

Press SDA ZENICA

 

 

 

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.