Lokalne TemeSenad Hadžifejzović u posjeti piramidama: Istina pobjeđuje

Senad Hadžifejzović u posjeti piramidama: Istina pobjeđuje

U Visokom se u posjeti piramidama vrlo često mogu sresti i neka vrlo poznata lica . Ovih je dana Bosanska dolina piramida ugostila i Senada Hadžifejzovića, vlasnika Face TV-a i svima dobro poznato lice sa malih tv ekrana.  Porodica Hadžifejzović, Senad, supruga mu Lejla i sinovi  Ali i Sami, proteklu su nedjelju proveli u cjelodnevnom obilasku  arheoloških lokacija u Bosanskoj dolini piramida: Bosanske piramide Sunca i Mjeseca, Tumulusa u Gornjoj Vratnici i prahistoriskog kompleksa tunela Ravne i lokacije Belvedere.

Senada je najviše impresionirao  naučni pristup i multidisciplinarno istraživanje, kao i činjenica da su svi rezultati do kojih se došlo krajnje transparenti.   Kad je nešto istina, kako kaže, onda tu nema šta da se krije, a istina na kraju uvijek mora pobijediti.  Supruga Lejla najviše se zanimala za energetski aspekt i ljekoviti uticaj tunela na astmu kod ljudi.

Porodicu Hadžifejzović oduševio je i veliki broj stranih gostiju koje su mogli sresti na ulazu u tunele Ravne. Organizovane grupe posjetilaca iz Njemačke, Slovenije, Slovačke, Češke, Velike Britanije i Madžarske koje su u BiH doputovale isključivo zbog Piramida. Činjenica je da Piramide rebrendiraju turističku ponudu naše zemlje u svijetu i pozicioniraju BiH kao zemlju prvih europskih piramida.

Veliki čovjek i legenda Senad Hadžifejzović, ne bi bio to što jeste da na kraju nije ubacio i dozu humora u cijelu priču.

„Do sada sam uvijek govorio da imam trideset tri, a sada se zbog energije piramida osjećam  još najmanje deset godina mlađim“.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE