Lokalne TemeSenad Skopljak nakon pobjede nad Zrinjskim: "Zadovoljan sam sa tri boda, ali...

Senad Skopljak nakon pobjede nad Zrinjskim: “Zadovoljan sam sa tri boda, ali ne i igrom ekipe”

Rukometaši zeničkog Čelika, u okviru petog kola Premijer lige BiH, savladali su momčad mostarskog Zrinjskog rezultatom, 31:26, na poluvremenu 15:16. U dobroj i zanimljivoj prvenstvenoj utakmici Čelik je puno teže nego što se očekivalo došao do tri boda.

Ekipa Zrinjskog pokazala je odličan rukomet u prvom dijelu utakmice, ali u drugom dijelu nisu mogli parirati domaćim igračima i sačuvati vođstvo. Čelikovo iskustvo bilo je presudno, preuzeli su potpunu inicijativu i na kraju zasluženo slavili.

“Zadovoljan sam sa tri osvojena boda, ali ne i igrom moje ekipe. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama poboljšati naš kvalitet igre i već u narednom kolu protiv Maglaja pokazati našu pravu vrijednost”, rekao je trener Čelika Senad Skopljak.

U redovima domaćina bolji od ostalih bili su Dervenčić i Kadić, koji je sa 15 golova bio najbolji strijelac utakmice, dok su se kod gostiju istakli Paradžik, Orlović i Sarajlić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE