Lokalne TemeSenad Zukan: Učenici u Visokom su sigurni

Senad Zukan: Učenici u Visokom su sigurni

Nakon jučerašnjih događaja vezanih za otmicu djevojčice u Zenici kontaktirali smo predsjednika Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola u Visokom. Senad Zukan nam je rekao da je situacija vezana za sigurnost đaka u Visokom u proteklih nekoliko dana nepromijenjena.

“Događaj iz Zenice nas je svakako zabrinuo, kao i vijesti o “bijelom kombiju” u Sarajevu, međutim u Visokom do sada nisu primjećeni nikakvi slični događaji poput onih u Sarajevu koji bi bi dodatno zabrinjavali roditelje. Ipak pojačan oprez je svakako dobrodošao. jer su i Sarajevo i Zenica blizu.” rekao je za Visoko.co.ba predsjednik Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola u Visokom.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE