ZDKPolitikaSenaid Begić gost u ponedjeljak u projektu ‘Kafa sa…’

Senaid Begić gost u ponedjeljak u projektu ‘Kafa sa…’

Multiplex Ekran Zenica u suradnji sa Unijom studenata Univerziteta u Zenici počinje sa organizacijom niza događanja gdje će ponuditi mladim osobama, prije svega studentskoj populaciji, edukativni prostor i mjesto susreta njihove generacije uz ugodno druženje i zabavu, gdje će imati priliku upoznati ljude za životnim pričama, inspiracijskim temama i drugačijim viđenjem života nego uobičajnog.

Projekat ‘Kafa sa…’ koncipiran je kao javni razgovor sa poznatim ličnostima, ali i sa običnim ljudima koji imaju životne priče vrijedne spomena, ličnosti koje pokušavaju mijenjati našu stvarnost i ličnosti iz svijeta showbiza i sportske i muzičke scene.

Posjetioci će imati priliku, pored toga da čuju i nauče nešto novo, da osvoje i vrijedne nagrade.

Svaki posjetioc će pri dolasku dobiti kupon sa rednim brojem, a u toku razgovora gost će izvlačiti iz bubnja sretnog dobitnika neke od nagrada sponzora ovog projekta.

Također, u pauzama će biti organizovani razni turniri, kvizovi, nastupi muzičara i Stand up komičara i sl., sve u svrhu dinamičnosti i zanimljivosti projekta ‘Kafa sa…’.

Gost seljdećeg ponedjeljka, 13.02.2017. godine, u 19 sati ‘Kafe sa…’ je SENAID BEGIĆ, zastupnik u skupštini Zeničko-dobojskog kantona.

visoko.ba/zenit.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE