SportBorilački sportoviSipović: Pružit ćemo priliku najboljim bh. kickboxerima i gledaoci će uživati

Sipović: Pružit ćemo priliku najboljim bh. kickboxerima i gledaoci će uživati

Pored turnira osmorice bit će organizovan i Superfight mečevi po K1 i MMA pravilima.

“Kao organizator želim naglasiti da će sve biti na vrhunskom nivou i da će gledaoci istinski uživati. Na turniru osmorice K1 radit će Haris Biber, Rasim Bašić, Čedo Pantić, Mario Marković, Denis Wolsik, Novak Radulović, Boban Ilioski i Rene Arreger. Na Superfightu će učestvovati Igor Emkić, Mesud Selimović, Bahrudin Mahmić, Berin Balijagić, Alija Tucak, Vladimir Tok, Matthias Jaskola. Potvrđeno je da će učestvovati i jedan borac iz Rusije”, kazao je Haris Sipović Sipa, koji je sa Emirom Alićem organizator turnira.

Dodao je kako će pružiti priliku najboljim bh. kickboxerkama, te da žele da dođe do meča između Selme Baltić i Merime Bašić.

”Selma je prihvatila i još očekujemo potvrdu od Merime”, zaključio je Sipović.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE