SportNogometŠiroki Brijeg i Sarajevo večeras igraju za Kup BiH

Široki Brijeg i Sarajevo večeras igraju za Kup BiH

Večeras se igra revanš utakmica nogometnog Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva. Za oba tima bi osvajanje Kupa spasilo sezonu u kojoj je Široki Brijeg u prvenstvu potpuno podbacio i nisu se plasirali čak ni u ligu za prvaka, dok je Sarajevo nakon poraza od Zrinjskog praktično ostalo bez mogućnosti da osvoji titulu prvaka. Veliku prednost nakon prve utakmice na stadionu Asim Ferhatović ima Široki Brijeg, koji je slavio sa 1:0 golom Barišića i tako su sebi širom otvorili vrata osvajanja trofeja. Interesovanje za ovaj duel je ogromno i očekuje se da će stadion Pecara biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a glavni sudija Eldin Jakupović će početak utakmice označiti u 20 sati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE