SportKošarkaŠiroki iznenadio u Kaknju

Široki iznenadio u Kaknju

Ovog vikenda su nastavljena košarkaška prvenstva BiH u obje konkurencije. Košarkašice igraju mečeve 9.kola, a odigrane su dvije utakmice. U derbiju kola do sada neporaženih ekipa Banovića i Play Offa, pobjedu je slavio je gostujući sastav rezultatom 85;80. U drugom duelu je ekipa Čelika u Banja Luci bila bolja od Mladog Krajišnika sa ubjedljivih 93:57. Susret Sloboda – Impuls je odgođen na zahtjev gostujuće ekipe. Danas se sastaju: Rudar – Brčanka i Željezničar – Orlovi, a slobodna je ekipa Jedinstva. Košarkaši su igrali mečeve 12.kola i postignuti su ovi rezultati: Kakanj – Široki 92:94, Bošnjak – Zrinjski 85:71, Leotar  – Spars 80:70 i Sloboda i Mladost 96:86. Utakmica Građanski – Royal Bosna je odgođena.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE