ZDKSportSjajna atmosfera na Novogodišnjem turniru u Kaknju, pogledajte rezultate drugog dana

Sjajna atmosfera na Novogodišnjem turniru u Kaknju, pogledajte rezultate drugog dana

U Kaknju se, kao što smo već pisali, održava do sada najbrojniji novogodišnji turnir u malom nogometu. U Sportskoj dvorani KSC Kakanj večeras je odigrano ukupno 12 utakmica, prvu utakmicu odigrale su ekipe Green Firm Kakanj i Santos Kakanj koja je okončana rezultatom 1:3. Večeras je bila velika zainteresovanost građana za Novogodišnji turnir, dolazili su gosti i iz drugih gradova kako bi bodrili svoje favorit ekipe.

U dvorani vlada sjajna, skoro praznična atmosfera. Rijetko koje sjedeće mjesto je prazno, a na tribinama je i veliki broj pripadnica ljepšeg spola.

Rezultate drugog dana malonogometnog Novogodišnjeg turnira pogledajte u nastavku!

Green Firm Kakanj – Santos Kakanj 1:3

Delta Petrol – AB Petrol 0:1

Sajmir Vogošća – Mesnica Zmajevac Kakanj 5:2

Euromas Zenica – Rekreativci Kakanj 1:1

Mendo i Raja Kakanj – Tigar Trade Kakanj 2:4

Crni Labud Ilijaš – Asocijacija mladih SDA ZDK 2:0

Bazen Benat Kakanj – Elha nekretnine Visoko 2:4

Zam MC Sarajevo – Milovići Kakanj 2:0

Begagića Put Zenica – Bios Visoko 2:1

Veseli Rudari Kakanj – Nova trgovina Kakanj 0:1

Beged Kakanj – Elo i Raja 7:4

Đ.S. komerc Visoko – Retro Pub Medica Kakanj 2:4

Novogodišnji turnir održava se svakog dana u Sportskoj dvorani KSC Kakanj od 16,00 do 23,00 sata i trajat će do petka 30.12.2016. godine.

Ponavljamo, druga faza takmičenja je u četvrtak 29. decembra kada će biti formirane četiri grupe po tri ekipe. Pored borbe za prva tri mjesta koja donose novčane nagrade, biće zanimljiva borba za najboljeg igrača, najboljeg golgetera i najboljeg golmana.

Sve utakmice vodi neumorna sudijska trojka iz Zenice: Mirza Fetić, Sanel Alihodžić i Selmin Osmančević.

JU KSC Kakanj za sve dame od danas je obezbijedila besplatan ulaz na turnir kako bi podrška sa tribina bila što bolja i što jača.

visoko.ba/kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE