Lokalne TemeSportSjajni rezultati TKD Bosne na turniru u Bugojnu

Sjajni rezultati TKD Bosne na turniru u Bugojnu

Taekwondo klub Bugojno organizovao je u sali Osnovne škole „Bristovi“  tradicionalni turnir pod nazivom „Bugojno  Cup 2017“, a na kome je nastupilo preko stotinu takmičara iz deset klubova.

Vrijedni organizatori turnira obezbijedili su medalje i diplome za sve takmičare koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto.

U sjajnoj atmosferi viđeni su izuzetno zanimljivi i atraktivni mečevi koji su mogli zadovoljiti sve ljubitelje ovog olimpijskog sporta. Izuzetno zapažen nastup imali su članovi TKD Bosne, koji su i sa pomlađenom ekipom napravili novu „žetvu“ medalja.

Prvo mjesto i zlatne medalje osvojili su: Džana Šero, Amina Hrvat i Ilda Kovačević. Srebrne medalje osvojili su: Ajla Lemeš, Sumeja Fatić, Semir Jusić, Hasna Bunar i Amila Čorbo.

O novom uspjehu kluba trener Edin Kajević-Kaja, rekao nam je slijedeće: “Još jednom su naši takmičari, iako smo nastupili u znatno pomlađenom sastavu, pokazali svoj kvalitet, talenat i želju za trijumfom i na taj način potvrdili ispravnost i kvalitet rada u TKD Bosna. Sigurno da će ovaj rezultat biti dodatni stimulans svim našim članovima na Kantonalnom prvenstvu Zeničko-dobojskog kantona, zatim u martu na velikom turniru Bosna Open u Visokom.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE