SportNogometSjajni Romero donio bod Manchester Unitedu na gostovanju u Southamptonu

Sjajni Romero donio bod Manchester Unitedu na gostovanju u Southamptonu

Na samom početku utakmice rezultat se mogao promijeniti kada je Baily igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija Dean je pokazao na bijelu tačku. No u 6. minuti Gabbiadinijev šut iz jedanaesterca je sjajno odbranio Romero i sačuvao svoju mrežu.

Baily se mogao iskupiti za svoju grešku u 9. minuti, ali je njegov udarac sjajno odbranio Forster.

Tadić je pokušao dovesti domaćina u vodstvo u 52. minuti, ali je Romero još jednom bio na visini zadatka. Romero je još jednom bio fantastičan samo četiri minute kasnije nakon Romeuovog šuta. I nakon sat igre Ward-Prowse je bio u šansi, ali Romero je još jednom bio siguran.

Crveni đavoli su do sva tri boda mogli doći u 72. minuti, ali je Martial uzdrmao samo stativu.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE