Lokalne TemeSportSkupština NK Bosna Visoko: Novi predsjednik Upravnog odbora Nermin Kadrić Buco

Skupština NK Bosna Visoko: Novi predsjednik Upravnog odbora Nermin Kadrić Buco

U utorak, 10. januara 2017. godine u Velikoj sali Općine Visoko, održana je redovna, izvještajna i izborna Skupština Nogometnog kluba Bosna, a jednoglasno su usvojeni godišnji izvještaj o radu i finansijski izvještaj.

Na Skupštini NK Bosne jednoglasno je izabrano i novo rukovodstvo kluba. Razriješeni su dosadašnji članovi Nadzornog odbora NK Bosna Visoko, te je za novog predsjednika Nadzornog odbora imenovan Adnan Delić, a za članove su imenovani Džemil Ugarak i Emir Osmanbašić.

Na čelo Upravnog odbora došao je novi predsjednik Nermin Kadrić Buco, a izabrano je i 19 članova upravnog odbora: Enes Begović, Muris Frljak, Mirza Laletović, Goran Andrijanić, Anes Pajević, Adis Hajlovac, Ferid Hadžijakupović, Mirnes Gačan, Nedžad Mehmedagić, Emin Efendira, Mirza Semić, Mersad Husić, Alen Burić, Melvin Ahmetović, Kemal Baković, Nermin Sudžuka, Muamer Sadiković, Muhamed Husić i Nedžad Sirćo.

Mandati predsjednika i članova Nadzornog odbora, kao i predsjednika i članova Upravnog odbora traju četiri godine.

Rukovodstvo kluba najavilo je i promjene, pored Statuta ubrzo ćemo imati i drugačiji izgled grba NK Bosne Visoko, novi predsjednik, gospodin Nermin Kadrić je između ostalog najavio izgradnju moderne južne tribine, pojačan rad sa mladima i juriš na Premijer ligu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE