ZDKPolitikaSkupština ZDK-a danas o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta

Skupština ZDK-a danas o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta

Skupština Zeničko-dobojskog kantona razmatrat će danas po skraćenom postupku prijedlog izmjena Zakona o izvršenju budžeta ovog kantona za 2016. godinu, kao i Prijedlog zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

Pred poslanicima će se naći i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja po Sporazumu o finansiranju između BiH i Međunarodne asocijacije za razvoj za realizaciju projekta Svjetske banke “Energetska efikasnost u BiH” za Federaciju BiH, kao i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu obavljanja taksi prijevoza putnika na području Zeničko-dobojskog kantona.

Na dnevnom redu su i izvještaji o radu Vlade ZDK-a u prošloj godini, o izvršenju budžeta za 2015. godinu, izvršenju finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK-a za 2015. godinu, te o ostvarivanju programa rada Skupštine ZDK-a za period VII-XII 2015. godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE