SportDržavni TimSky Sports: Chelsea kreće po Begovića

Sky Sports: Chelsea kreće po Begovića

Golman naše reprezentacije i Stoke Cityja, Asmir Begović, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Chelseaju, tvrdi Sky Sports.

Dobre partije Asmira Begovića, kako u Stokeu, tako i u reprezntaciji, nisu ostale nezapažene, pa našeg sjajnog čuvara mreže žele mnogobrojni klubovi.
Na adresu Stokea je Aston Villa poslala službenu ponudu, koja je od strane Begovićevog kluba odbijena, no male su šanse da bh. reprezentativac i u narednoj sezoni stoji na golu kluba u koji je stigao iz Portsmoutha.
Uticajni Sky Sports je preko svojih izvora došao do informacije koja kaže da će aktuelni engleski prvak Chelsea učiniti sve što je u njegovoj moći da u svoje redove dovede Begovića, koji će se na Stamford Bridgeu za poziciju na golu boriti sa sjajnim Thibautom Courtoisom.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE